NO CAMINES TOT SOL

NO CAMINES TOT SOL
Diu Jesús: Jo sóc amb vosaltres fins a la fin dels temps

OFICI DIVÍ

SHALOM!

Així ens saludaria Jesús:

Shalom! (La Pau!).

Aquest és el Bloc de Religió de l´Escola. Aqui podreu trobar alguns videos que els nens poden veure a la classe i també informacions sobre temes religiosos així com un santoral en el que apareixen els noms de tots els nens que fan religió.

Igualment dir-vos:

a) Que teniu l’opció de fer-vos seguidors, amb lo qual estareu informats de totes les novetats

b) Que els vostres comentaris, consells i fins i tot crítiques enriqueixen aques espai i que sempre seran ben rebuts.

Espero que gaudiu d’aquest petit espai a la web!!

AMICS QUE ENS LLEGEIXEN

jueves, 10 de mayo de 2012

EL DIÀLEGEl diàleg permet que les persones puguem intercanviar idees, informació, pensaments, sentiments i desitjos.

Constitueix un indiscutible valor humà pel rol que juga a la sana convivència humana, permetent que la relació es desenvolupi en un marc efectiu mitjançant l'enteniment i comprensió de les idees, sentiments, i davant els fets que relacionen les persones.

Recordem el refrany popular que diu "Parlant la gent s'entén".

Històricament, el diàleg ha estat el protagonista principal en famoses declaracions d'amor, cèlebres discursos d'entesa entre els pobles, declaracions de pau, i en la resolució de conflictes entre grups i escenaris més simples com la família, les parelles, i les relacions entre la gent més comuna.

No obstant això, el diàleg s'ha de desenvolupar en el marc de criteris que li doni significat al rol que aquest exerceix en la convivència humana: La flexibilitat, obertura i escolta en els plantejaments i criteris, el tracte amable, educat i respectuós, la sinceritat i honestedat , que les idees i paraules sigui l'expressió de la veritat, que la confrontació sigui amb les idees i no amb les persones.

Així aconseguim, un adequat i eficient diàleg que serà la base de la millor convivència humana.

El diàleg, mai haurà d'estar intervingut per l'egoisme, la falsedat, la crítica mal sana, el no respecte, la pressió, la impaciència, inequitat, oportunisme i manca de consideració i valoració per l'ésser humà.

0 comentarios:

"Magical Template" designed by Blogger Buster