NO CAMINES TOT SOL

NO CAMINES TOT SOL
Diu Jesús: Jo sóc amb vosaltres fins a la fin dels temps

OFICI DIVÍ

SHALOM!

Així ens saludaria Jesús:

Shalom! (La Pau!).

Aquest és el Bloc de Religió de l´Escola. Aqui podreu trobar alguns videos que els nens poden veure a la classe i també informacions sobre temes religiosos així com un santoral en el que apareixen els noms de tots els nens que fan religió.

Igualment dir-vos:

a) Que teniu l’opció de fer-vos seguidors, amb lo qual estareu informats de totes les novetats

b) Que els vostres comentaris, consells i fins i tot crítiques enriqueixen aques espai i que sempre seran ben rebuts.

Espero que gaudiu d’aquest petit espai a la web!!

AMICS QUE ENS LLEGEIXEN

martes, 5 de junio de 2012

ORIGEN DEL TERME "SOLIDARITAT"


La paraula solidaritat prové del substantiu llatí soliditas, que expressa la realitat homogènia d'alguna cosa físicament sencer, unit, compacte, les parts integrants són de la mateixa naturalesa.

La teologia cristiana va adoptar per primera vegada el terme solidaritas, aplicat a la comunitat de tots els homes, iguals tots per ser fills de Déu, i vinculats estretament en societat.

La paraula solidaritat és una paraula positiva, que revela un interès gairebé universal pel bé del proïsme. La solidaritat és una paraula d'unió. És el senyal inequívoc que tots els homes, de qualsevol condició, s'adonen que no estan sols, i que no poden viure sols, perquè l'home, com és, social per naturalesa, no pot prescindir dels seus iguals, no pot allunyar-se de les persones i intentar desenvolupar les seves capacitats de manera independent.

0 comentarios:

"Magical Template" designed by Blogger Buster