NO CAMINES TOT SOL

NO CAMINES TOT SOL
Diu Jesús: Jo sóc amb vosaltres fins a la fin dels temps

OFICI DIVÍ

SHALOM!

Així ens saludaria Jesús:

Shalom! (La Pau!).

Aquest és el Bloc de Religió de l´Escola. Aqui podreu trobar alguns videos que els nens poden veure a la classe i també informacions sobre temes religiosos així com un santoral en el que apareixen els noms de tots els nens que fan religió.

Igualment dir-vos:

a) Que teniu l’opció de fer-vos seguidors, amb lo qual estareu informats de totes les novetats

b) Que els vostres comentaris, consells i fins i tot crítiques enriqueixen aques espai i que sempre seran ben rebuts.

Espero que gaudiu d’aquest petit espai a la web!!

AMICS QUE ENS LLEGEIXEN

sábado, 23 de junio de 2012

L'HERBA DE SANT JOAN


La nit de Sant Joan és una nit màgica en què tot és possible. En ella les herbes tenen propietats que tot ho guareixen o espanten mals esperits, així qui agafa l'herba de Sant Joan queda guarit de tot mal. 
La Flor de Sant Joan, Flor de Sant Pere, Herba de cop, Herba de Sant Joan, Herba foradada o Peric (però coneguda també com Herba dels encanteris, Herba sagrada -en francès- o Herba de la Gràcia -en anglès-) ha estat tradicionalment una planta molt emprada en la tradició màgica europea. 
Els antics celtes la consideraven un dels arbustos sagrats i la tenien en gran estima, per les seves suposades virtuts com protectora contra el mal (esquitxaven la casa amb una infusió feta de les seves fulles) i per atraure prosperitat econòmica i ajudar al creixement de les collites (enterrant un full en el terreny de la casa). Tradicionalment, s'havia de recollir a l'estiu, en un moment en que no puguin veure al cel el sol, ni la lluna, i preferentment la nit de Sant Joan. 

0 comentarios:

"Magical Template" designed by Blogger Buster