NO CAMINES TOT SOL

NO CAMINES TOT SOL
Diu Jesús: Jo sóc amb vosaltres fins a la fin dels temps

OFICI DIVÍ

SHALOM!

Així ens saludaria Jesús:

Shalom! (La Pau!).

Aquest és el Bloc de Religió de l´Escola. Aqui podreu trobar alguns videos que els nens poden veure a la classe i també informacions sobre temes religiosos així com un santoral en el que apareixen els noms de tots els nens que fan religió.

Igualment dir-vos:

a) Que teniu l’opció de fer-vos seguidors, amb lo qual estareu informats de totes les novetats

b) Que els vostres comentaris, consells i fins i tot crítiques enriqueixen aques espai i que sempre seran ben rebuts.

Espero que gaudiu d’aquest petit espai a la web!!

AMICS QUE ENS LLEGEIXEN

lunes, 11 de junio de 2012

QUÍ ETS TU?


En un llunyà país hi va haver una vegada una època de gran pobresa, on només alguns rics podien viure sense problemes. Les caravanes de tres d'aquells rics van coincidir durant el seu viatge, i junts van arribar a un llogaret on la pobresa era extrema. Era tal la seva situació, que va provocar diferents reaccions a cada un d'ells, i totes molt intenses.

El primer ric no va poder suportar veure allò, així que va prendre tot l'or i les joies que portava en els seus carros, que eren moltes, i els va repartir sense quedar-se res entre la gent del camp. A tots ells va desitjar la millor de les sorts, i va partir.

El segon ric, en veure la seva desesperada situació, va parar amb tots els seus servents, i quedant-se el just per arribar al seu destí, va lliurar a aquells homes tota la seva menjar i beguda, ja que veia que els diners de poc els serviria. Es va assegurar que cadascú rebés la seva part i tingués menjar per cert temps, i es va acomiadar.

El tercer, en veure aquella pobresa, va accelerar i va passar de llarg, sense si més no detenir-se. 

Els altres rics, mentre anaven junts pel camí, comentaven la seva poca decència i la seva falta de solidaritat. Encara sort que hi havien estat ells per ajudar a aquells pobres ...
Però tres dies després, es van creuar amb el tercer ric, que viatjava ara en la direcció oposada. Seguia caminant ràpid, però els seus carros havien canviat l'or i les mercaderies per eines del camp, eines i sacs de diferents llavors i gra, i es dirigia a ajudar a lluitar al llogaret contra la pobresa.

Hi ha gent generosa, encara que dóna només perquè es vegi el molt que donen, i no volen saber res de qui el rep. 
D'altres, també generosos, tracten d'ajudar realment a qui els envolten, però només per sentir-se millor per haver obrat bé. 
I hi ha altres, els millors, a qui no els importa molt el que pensi la resta de generosos, ni donen de manera ostentosa, però es preocupen de veritat per millorar la vida d'aquells a qui ajuden, i donen molt d'alguna cosa que val molt més que els diners: el seu temps, la seva il · lusió i les seves vides.
Encara hi som a temps de canviar al grup bo!

0 comentarios:

"Magical Template" designed by Blogger Buster