NO CAMINES TOT SOL

NO CAMINES TOT SOL
Diu Jesús: Jo sóc amb vosaltres fins a la fin dels temps

OFICI DIVÍ

SHALOM!

Així ens saludaria Jesús:

Shalom! (La Pau!).

Aquest és el Bloc de Religió de l´Escola. Aqui podreu trobar alguns videos que els nens poden veure a la classe i també informacions sobre temes religiosos així com un santoral en el que apareixen els noms de tots els nens que fan religió.

Igualment dir-vos:

a) Que teniu l’opció de fer-vos seguidors, amb lo qual estareu informats de totes les novetats

b) Que els vostres comentaris, consells i fins i tot crítiques enriqueixen aques espai i que sempre seran ben rebuts.

Espero que gaudiu d’aquest petit espai a la web!!

AMICS QUE ENS LLEGEIXEN

jueves, 11 de diciembre de 2014

SANT BONIFACI DE FULDA I LES BOLES DE L'ARBRE DE NADAL

Sant Bonifaci de Fulda va néixer cap al 672 a Crediton, al regne de Wessex, descendent d'una família noble anglosaxona. Va ser educat a les abadies benedictines d'Exeter i Nursling i ell mateix  va ingressar a l'orde benedictina i va arribar a ser elegit abat. Després va rebre de Carles Martell l'encàrrec d'evangelitzar els territoris de Turíngia i Hesse, on els pobladors havien refusat als primers missioners irlandesos. 

El 716 va iniciar una missió evangelitzadora a Frísia, El 722, durant el seu segon viatge a Roma, hi fou consagrat com a bisbe. De retorn a la Germània, a Geismar va tallar el roure sagrat del déu Tor, principal santuari de la població, encara pagana. La llegenda diu que, en donar-li el primer cop de destral, un fort vent s'aixecà i va fer caure l'arbre. La població, en veure que Tor no s'havia venjat ni havia fet mal a Bonifaci, va acceptar que el nou déu era més poderós i es convertí al cristianisme. Amb la fusta de l'arbre, Bonifaci edificà una capella. Es considera aquest episodi com el començament del cristianisme a la Germània.


A més es va començar a guarnir un arbre, un avet, com a símbol d'aquesta victoria de Jesús. El guarniment inicial eren pomes, que representaven el pecat original, i espelmes, que ens deie que Crist amb la seva llum acabava amb la foscor d' aquest pecat.


Com a cloenda de l' entrada us deixo una web on podeu trobar moltes maneres originals de fabricar les vostres boles de Nadal


0 comentarios:

"Magical Template" designed by Blogger Buster