NO CAMINES TOT SOL

NO CAMINES TOT SOL
Diu Jesús: Jo sóc amb vosaltres fins a la fin dels temps

OFICI DIVÍ

SHALOM!

Així ens saludaria Jesús:

Shalom! (La Pau!).

Aquest és el Bloc de Religió de l´Escola. Aqui podreu trobar alguns videos que els nens poden veure a la classe i també informacions sobre temes religiosos així com un santoral en el que apareixen els noms de tots els nens que fan religió.

Igualment dir-vos:

a) Que teniu l’opció de fer-vos seguidors, amb lo qual estareu informats de totes les novetats

b) Que els vostres comentaris, consells i fins i tot crítiques enriqueixen aques espai i que sempre seran ben rebuts.

Espero que gaudiu d’aquest petit espai a la web!!

AMICS QUE ENS LLEGEIXEN

viernes, 12 de diciembre de 2014

CAGANER

El caganer és una figureta indispensable en els naixements de Catalunya i que en els últims temps s'ha generalitzat a altres parts d'Espanya, Europa i Llatinoamèrica.

L'origen d'aquesta figura es remunta a finals del segle XVIII,  i està inspirat en un relleu de marbre del segle XVII anomenat La Verge i la muntanya de Montserrat en el qual es representa a la Mare de Déu amb el Nen i el massís de Montserrat amb els seus camins transitat per personatges, entre els quals es troba -amagat - el caganer en plena feina.

Lluny de ser ofensiu o groller, el caganer està tornant a la terra el que en procedeix, abonant la terra del pessebre i fent fecunda per a l'any següent. Per això és considerat símbol de salut i prosperitat i, en definitiva, de felicitat per Nadal.


0 comentarios:

"Magical Template" designed by Blogger Buster