NO CAMINES TOT SOL

NO CAMINES TOT SOL
Diu Jesús: Jo sóc amb vosaltres fins a la fin dels temps

OFICI DIVÍ

SHALOM!

Així ens saludaria Jesús:

Shalom! (La Pau!).

Aquest és el Bloc de Religió de l´Escola. Aqui podreu trobar alguns videos que els nens poden veure a la classe i també informacions sobre temes religiosos així com un santoral en el que apareixen els noms de tots els nens que fan religió.

Igualment dir-vos:

a) Que teniu l’opció de fer-vos seguidors, amb lo qual estareu informats de totes les novetats

b) Que els vostres comentaris, consells i fins i tot crítiques enriqueixen aques espai i que sempre seran ben rebuts.

Espero que gaudiu d’aquest petit espai a la web!!

AMICS QUE ENS LLEGEIXEN

domingo, 17 de febrero de 2013

Per què Benet XVI ja no vol ser Papa?


Per què Benet XVI ja no vol ser Papa?


Ja havia rumors al Vaticà que Benet XVI havia pensat molt seriosament deixar de ser Papa quan complís els 85 anys. Ell mateix ha dit de vegades que quan un Papa s'adona que no pot més, perquè està feble per governar l'Església, és bo que renunciï. Finalment, abans de complir els 86 anys a l'abril, Benet XVI s'ha decidit a fer el pas.

El Papa no pot fer les coses que vol com vol, ha de complir les lleis. La Llei que afecta el Papa és el Codi de Dret Canònic, que conté les normes per les quals es regeix l'Església. Aquest Codi diu quines han de ser les condicions perquè un Papa deixi de ser Papa si vol. Aquestes condicions han de ser dues:
1) Ha de renunciar lliurement (és a dir que ningú li obligui)
2) Ha de dir de manera pública i adequada.

La setmana passada, seguint aquestes normes Benet XVI ha dit que deixarà de ser Papa el dia 28 de febrer a les 20 hores, perquè segons la seva declaració "ja no tinc forces per a exercir adequadament el ministeri petrí".
La veritat és que no ha tingut molta força física ni molta salut des que va començar el seu papat. De fet el seu germà gran, que es diu George Ratzinger, es va enfadar bastant quan va ser elegit Papa, i ja va dir als diaris que el seu germà no tenia bona salut.
Ara sembla que Benet XVI ha arribat fins al límit de les seves forces, i ha renunciat amb senzillesa. Sap que el seu ministeri és per servir. No és moment de discursos sinó de testimonis. Ha confirmat amb fets les seves paraules.

0 comentarios:

"Magical Template" designed by Blogger Buster