NO CAMINES TOT SOL

NO CAMINES TOT SOL
Diu Jesús: Jo sóc amb vosaltres fins a la fin dels temps

OFICI DIVÍ

SHALOM!

Així ens saludaria Jesús:

Shalom! (La Pau!).

Aquest és el Bloc de Religió de l´Escola. Aqui podreu trobar alguns videos que els nens poden veure a la classe i també informacions sobre temes religiosos així com un santoral en el que apareixen els noms de tots els nens que fan religió.

Igualment dir-vos:

a) Que teniu l’opció de fer-vos seguidors, amb lo qual estareu informats de totes les novetats

b) Que els vostres comentaris, consells i fins i tot crítiques enriqueixen aques espai i que sempre seran ben rebuts.

Espero que gaudiu d’aquest petit espai a la web!!

AMICS QUE ENS LLEGEIXEN

martes, 25 de octubre de 2011

Don Juan Tenorio


La festa de Tots Sants ha comptat també amb manifestacions de teatre popular.
La peça més representada ha estat ‘Don Juan Tenorio’, als teatres, però també en versions de carrer. El Don Juan Tenorio és una peça teatral escrita per José Zorrilla basada en una altre obra de teatre, "El burlador de Sevilla y el convidado de piedra", atribuida a Tirso de Molina.
L´argument de l´obra és: Dom Lluís i dom Joan  competeixen per qui és qui mata més gent en batalla i qui enamora més dones en un any. Guanya dom Juan i dom Lluís el desafia a seduir una monja, dom Juan afegeix que a més, i alhora, li treurà la seva xicota. Dom Juan sedueix a la xicota de dom Lluís i a donya Inés, una monja que vivia al convent des de la seva infància.  Però tant dom Lluís com el pare de donya Inés, ferits en el seu honor, es bateixen en duel contra dom Juan , que els mata. Per aquest motiu ha de fugir de la llei i s´en va a Italia. A la segona part de la peça,  doña Inés ha mort d´amor al estar lluny del seu estimat. Dom Juan visita les tombes de Inés i del seu pare i mor. Com ha fet molt de mal a la seva vida hauria d´anar al infern, però donya Inés intercedeix per ell i aconsegueix que hi vagi al cel.
La imatge és d´una pel.lícula, "Don Juan de Marco" que ens ofereix una interessant versió d´aquesta història

0 comentarios:

"Magical Template" designed by Blogger Buster