NO CAMINES TOT SOL

NO CAMINES TOT SOL
Diu Jesús: Jo sóc amb vosaltres fins a la fin dels temps

OFICI DIVÍ

SHALOM!

Així ens saludaria Jesús:

Shalom! (La Pau!).

Aquest és el Bloc de Religió de l´Escola. Aqui podreu trobar alguns videos que els nens poden veure a la classe i també informacions sobre temes religiosos així com un santoral en el que apareixen els noms de tots els nens que fan religió.

Igualment dir-vos:

a) Que teniu l’opció de fer-vos seguidors, amb lo qual estareu informats de totes les novetats

b) Que els vostres comentaris, consells i fins i tot crítiques enriqueixen aques espai i que sempre seran ben rebuts.

Espero que gaudiu d’aquest petit espai a la web!!

AMICS QUE ENS LLEGEIXEN

jueves, 1 de noviembre de 2012

MALSON ABANS DEL NADAL


The Nightmare Before Christmas (Malson abans de Nadal, també coneguda com El Estrany Món de Jack), és una pel·lícula de 1993 dirigida per Henry Selick i realitzada amb la tècnica stop motion. Catalogada com pel·lícula animada musical, està basada en dibuixos i un poema de Tim Burton, productor, no dierector de la cinta.

The Nightmare Before Christmas es va estrenar als Estats Units el 29 d'octubre de 1993. La pel·lícula va ser distribuïda per Touchstone Pictures, estudi que pertany a The Walt Disney Company, després d'haver tallat part del contingut més fosc. 
La versió remasteritzada en 3D de la pel·lícula va ser rellançada per New Line Cinema el 20 d'octubre de 2006. 
Actualment aquesta és considerada com una pel·lícula de culte. 

1. Quan Danny Elfman va començar a compondre la banda sonora, encara no hi havia res rodat, de manera que per inspirar-es basava en el que li explicaven del guió i els esbossos de personatges que li passava Tim Burton.

2. Darrere de cada minut d'animació hi ha una setmana de treball.

3. Els escenaris del món de Halloween havien de ser ratllats del tot per poder donar-los l'efecte d'estar dibuixats.

4. Els decorats estaven plens de trapes ocultes perquè els animadors poguessin introduir les mans i alterar la posició dels ninots.

5. El ninot de Jack tenia més de 400 caps intercanviables, una per a cada expressió facial mostrada a la pel·lícula.

6. A la pel · lícula hi ha diversos Mickey Mouse amagats, així com un Ànec Donald.

7. En l'edició DVD Tim Burton va incloure el poema original en els caràcters essencials, juntament amb una animació flash que l'acompanyava, narrada per Christopher Lee.

8. Quan Jack lliurament joguines com Santa Claus en el món dels humans dues joguines fan referència a la pel·lícula que Tim Burton va dirigir el 1992, Batman Returns. Un és un ànec malvat amb rodes, que és el vehicle que el pingüí condueix, i l'altre joguina és una nina malvada que té el mateix cap que el símbol de la corporació de Shrek.

9. En una escena eliminada en el transcurs de la cançó «Preparant el Nadal» Jack revisa el que fan els vampirs i altres personatges: la sirena de la font li dóna una nina, però el que l'envolta és el monstre de les escales

10. Jack Skellington pot ser vist com a capità d'un vaixell pirata en una altra pel · lícula de Henry Selick i Tim Burton: James and the Giant Peach (Jim i el préssec gegant).

11. El personatge de Jack apareix en una pel·lícula de Disney anomenada Return to Oz de 1985, (que és la segona part del clàssic El mag d'Oz de 1939), com un personatge creat per una princesa per espantar a una bruixa malvada, però en ser ruixat amb pols de la vida, pren vida. Aquest personatge també es diu Jack i té la mateixa aparença que el de la pel·lícula de Tim Burton d'anys després. En realitat, Tim Burton és un fan declarat de les novel · les de Oz, escrites per L. Frank Baum a partir de l'any 1900, i va voler retre homenatge al mateix basant el seu personatge de Jack Skellington en Jack Pumpkinhead (personatge de la segona novel·la de la saga, Land of Oz) i a l'encantadora Sally en Scraps, la noia feta de retalls ( personatge de la setena novel·la, The Patchwork Girl of Oz)

12. En una escena no usada en la versió final de la pel·lícula dels vampirs juguen a hoquei amb el cap de Tim Burton en lloc d'amb una carabassa.

13. Els nens entremaliats del poble es diuen Lock, Shock i Barrel; curiosament similar al títol de la pel·lícula britànica Lock, Stock and Two Smoking Barrels de Guy Ritchie.

14. És la pel·lícula preferida de la cantant Amy Lee (Evanescence), qui canta la cançó de Sally («Sally s Song») en el disc Nightmare Revisited (un disc tribut a la pel · lícula i la seva banda sonora original).

15. En Beetlejuice apareix una serp amb ratlles que vol devorar als personatges, curiosament, una molt similar apareix en aquesta pel·lícula.

16. Quan Beetlejuice surt del pis amb un curiós barret i va a enviar als convidats a volar, a la punta del mateix es pot veure una petita calavera arrodonida que té una gran semblança amb Jack.

17. En la sèrie de videojocs RPG Kingdom Hearts, per PlayStation 2, Ciutat de Halloween és un dels mons principals per avançar en la història, i també es compta amb Jack i la seva màgia com a aliat principal d'aquest món.

18. Perquè Jack pugui volar amb el seu trineu a través de la boira Zero utilitza el seu brillant nas vermell per il·luminar el camí; una cosa semblant passa en el conte Rudolph, el ren del nas vermell.

19. Quan Sally aquesta al cementiri recollint flors després que Jack cantés "El lament de Jack" es pot veure que en una tomba aquesta escrit el nom "Witch Hazel" o "Bruixa Hazel" en espanyol, que és un personatge de Disney i els Loneey Tunes.

0 comentarios:

"Magical Template" designed by Blogger Buster