NO CAMINES TOT SOL

NO CAMINES TOT SOL
Diu Jesús: Jo sóc amb vosaltres fins a la fin dels temps

OFICI DIVÍ

SHALOM!

Així ens saludaria Jesús:

Shalom! (La Pau!).

Aquest és el Bloc de Religió de l´Escola. Aqui podreu trobar alguns videos que els nens poden veure a la classe i també informacions sobre temes religiosos així com un santoral en el que apareixen els noms de tots els nens que fan religió.

Igualment dir-vos:

a) Que teniu l’opció de fer-vos seguidors, amb lo qual estareu informats de totes les novetats

b) Que els vostres comentaris, consells i fins i tot crítiques enriqueixen aques espai i que sempre seran ben rebuts.

Espero que gaudiu d’aquest petit espai a la web!!

AMICS QUE ENS LLEGEIXEN

viernes, 5 de octubre de 2012

SANT FROILÀPotser no coneguis a cap Froilà, almenys personalment, però avui és el seu sant i tant Lugo com Lleó estan de festa major.
Sant Froilà va ser un bisbe. Va néixer a Lugo durant el segle IX, Fill dels Ducs de Lugo; des de molt jove va sentir la vocació per Déu i es retira al desert per portar una vida de perfecció, fins que emprèn la seva vida apostòlica visitant els pobles de Galícia, Astúries i Lleó . Coneix Sant Atilano i decideixen viure una vida d'ermitans a la muntanya Corueño, fins que el rei Alfons III el Magne portat per la seva fama el nomena bisbe de Lleó. Patró de la ciutat de Lugo i Lleó.
El seu Sant se celebra el 5 d'octubre.

La variant de Froilà més popular és Fruela. Que portin aquest nom hi ha personatges històrics cèlebres: Per exemple Fruela I, fill i successor d'Alfons I, rei d'Astúries del 757 al 768.
Fruela II: mor el rei Alfons III El Gran, les seves terres es reparteixen entre els seus fills, Fruela II es converteix en el rei d'Astúries.

0 comentarios:

"Magical Template" designed by Blogger Buster