NO CAMINES TOT SOL

NO CAMINES TOT SOL
Diu Jesús: Jo sóc amb vosaltres fins a la fin dels temps

OFICI DIVÍ

SHALOM!

Així ens saludaria Jesús:

Shalom! (La Pau!).

Aquest és el Bloc de Religió de l´Escola. Aqui podreu trobar alguns videos que els nens poden veure a la classe i també informacions sobre temes religiosos així com un santoral en el que apareixen els noms de tots els nens que fan religió.

Igualment dir-vos:

a) Que teniu l’opció de fer-vos seguidors, amb lo qual estareu informats de totes les novetats

b) Que els vostres comentaris, consells i fins i tot crítiques enriqueixen aques espai i que sempre seran ben rebuts.

Espero que gaudiu d’aquest petit espai a la web!!

AMICS QUE ENS LLEGEIXEN

domingo, 2 de septiembre de 2012

EVANGELI D'AVUI, 2 DE SETEMBRE
En aquell temps, es va acostar a Jesús un grup de fariseus amb alguns mestres de Jerusalem, i van veure que alguns deixebles menjaven amb mans impures, és a dir, sense rentar-se les mans.
(Els fariseus, com els altres jueus, no mengen sense rentar abans les mans refregant bé, aferrant-se a la tradició dels seus majors, i, en tornar de la plaça, no mengen sense rentar abans, i s'aferren a moltes tradicions, de rentar gots, gerres i olles).

Segons això, els fariseus i els mestres de preguntar a Jesús:
«Per què mengen els teus deixebles amb mans impures i no segueixen la tradició dels antics?»

Ell els respongué:
«Bé va profetitzar Isaïes de vosaltres, hipòcrites, com està escrit:" Aquest poble m'honora amb els llavis, però el seu cor es manté lluny de mi. El culte que em donen és buit, perquè la doctrina que ensenyen són preceptes humans. "Deixeu de banda el manament de Déu per aferraros a la tradició dels homes."

Llavors va cridar de nou a la gent i els va dir:

  «Escolteu i enteneu tots: Res que entri de fora pot fer l'home impur, el que surt de dins és el que fa impur l'home. Perquè de dintre el cor de l'home, surten els mals propòsits, les fornicacions, robatoris, homicidis, adulteris, cobdícies, injustícies, fraus, disbauxa, enveja, difamació, orgull, frivolitat. Totes aquestes maldats surten de dins i fan l'home impur. »


Marc 7,1-8.14-15.21-23

0 comentarios:

"Magical Template" designed by Blogger Buster